”Att sälja kan vara den enda lösningen”

FOTBOLL

Barcelona rasande efter Raiolas utspel

Barcelonas sportsliga ledningen träffades i dag för att diskutera kritiken från Zlatan Ibrahmovics agent Mino Raiola.

Klubbens vd Joan Oliver säger att Barça fortfarande vill behålla stjärnan men öppnar nu officiellt för att en försäljning kan vara den enda lösningen på det spända läget mellan parterna som skapats av Raiola.

– Om det blir för komplicerat har vi inget annat val än att sälja spelaren, säger Oliver till El Mundo Deportivo.

Zlatan Ibrahimovic agent Mino Raiola gick i dagarna till stenhårt angrepp mot Barcelonas tränare Pep Guardiola. Bakgrunden är managerns beslut att bänka ”Ibra” i säsongsavslutningen och värvningen av David Villa som skapat spekulationer om att Ibrahimovic ska lämna klubben.

”Borde åka till mentalsjukhus”

– Om du inte spelar med en spelare efter att ha betalat 75 miljoner euro för honom borde du åka till ett mentalsjukhus, sade Raiola till Com Radio.

Uttalandet kan nu får konsekvenser för Ibrahimovics framtid. Barcelonas sportsliga ledning träffades i dag för att diskutera hur de ska agera efter kritiken.

– Vi uppskattade inte Mr Mino Raiolas uttalande alls. Speciellt inte tonen. Referensen till coachen är osmaklig och klubben behöver inte pengar. Vi vill inte sälja, säger vd:n Joan Oliver.

Rasar mot Raiola

Klubben vidhåller att planen fortfarande är att behålla Ibrahimovic i klubben men nu börjar även Barcelona att öppna för en försäljning.

– Om det blir för komplicerat har vi inget annat val än att sälja spelaren. Men det är inte klubbens intention just nu.

ARTIKELN HANDLAR OM