Pehrssons svar till Melkemichel

Publicerad:

FOTBOLL

Djurgårdens tränare Özcan Melkemichel lägger över pressen på Malmö FF inför cupfinalen. 

Nu svarar Magnus Pehrsson. 

– Det finns ingen oro vad jag upplever i vårt lag, säger tränaren.  

”Varken Djurgården eller Malmö FF har fått den start de önskat på allsvenskan. Inför torsdagens cupfinal menar Djurgårdens tränare Özcan Melkemichel att mer står på spel för MFF. 

– Malmö har likadana problem som vi har, om inte värre. Hade jag varit i Malmö hade jag sett problemen mycket större. Det blir en väldigt intressant final med två lag som inte är riktigt nöjda med sin säsong i allsvenskan hittills. Men båda har gjort det bra tidigare i cupen. Det är klart att matchen är mycket viktig, det är inte alla som får spela om en titel, sa Melkemichel till Sportbladet i går. 

”Vet inte hur det är för Djurgården”

Tränaren Magnus Pehrsson håller dock inte med Melkemichel om att oron skulle vara större i MFF.

– Ingen aning. Jag vet hur vi mår. Vi var rejält nedslagna efter matchen, också dagen efter. Det är inte kul att mötas upp som i går. Men i dag tycker jag att vi är tillbaka på banan. Det var ny energi i laget. Det är det vi har, vi har såklart ett bagage, men känslan i dag är väldigt positiv och det finns ingen oro vad jag upplever i vårt lag. Men jag kan inte jämföra för jag vet inte hur det är i Djurgården, säger han. 

Malmö anlände till Stockholm under onsdagen och körde ett kortare träningspass på Tele2 på eftermiddagen.  MFF har hela truppen redo för spel mot Djurgården. 

Torsdag 15.00 direkt i kanal 12: Djurgården-Malmö.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.