”Chippen” klar – för Torsby i division fem

När elitfotbollens övergångsfönster stängt så slår division fem-laget Torsby till med årets mest oväntade värvning.

Med hjälp av Sven-Göran Eriksson har klubben kontrakterat ex-landslagsspelaren Christian ”Chippen” Wilhelmsson.

– Det här ska bli riktigt spännande för så här långt nere i seriesystemet har jag aldrig spelat förut, säger ”Chippen” till NWT.

Toppmötet i division fem västra mellan Torsby och Töcksfors på lördag lovar att bli minnesvärt.

Det tack vare en minst sagt oväntad förstärkning i hemmalaget som med bara två dagar kvar till toppmötet presenterar 79-faldige landslagsspelaren Christian ”Chippen” Wilhelmsson som nytillskott till klubben.

”Ingen fara på taket”

Allt tack vare Torsbys största fotbollsprofil, Sven-Göran Eriksson.

– Jag träffade ”Svennis” för en tid sedan och han frågade helt enkelt om jag kunde tänka mig att spela några matcher för Torsby i höst, säger ”Chippen”. Jag behövde inte så lång betänketid. Det är ju alltid roligt med fotboll och det här är verkligen ett annorlunda uppdrag, säger ”Chippen” till NWT.

Ex-landslagsspelaren har tränat med Torsby i veckan och räknar i första skedet bara med att göra en match för klubben. Och ”Svennis” tror 38-åringen kommer göra det bra i comebacken.

– Jag har sett ”Chippens” träningar med Torsby och det är absolut ingen fara på taket. Han ser ut att var i riktigt bra slag och det ska bli oerhört intressant att se honom på Björnevi, säger Eriksson.

GRATIS! Ladda ner Sportbladets app i iPhone & Android.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.