Skulle tysta kritiker – avslöjade sitt porrsurf

Han skulle tysta sina kritiker.

Men Hristo Stoichkovs kaxiga bild innehöll ett högst personligt avslöjande kring legendarens internetvanor.

Den bulgariske fotbollslegendaren försörjer sig nuförtiden som fotbollsexpert hos latinamerikanska tv-bolaget Deportes Univision.

Och som den tyckare – och tidigare Barcelona-spelare – han är kritiserade han det internationella fotbollförbundet, Fifa, och Barças konkurrenter för att de försöker ”svartmåla” den katalanska klubben i kölvattnet av Fifa-domen som förbjuder klubben att värva.

Det var ett uttalande som gjorde en del tittare upprörda och bulgaren fick utstå en del förolämpningar på Twitter. Stoichkov svarade upprepade gånger sina belackare innan han tröttnade.

Slog tillbaka

För att avsluta debatten skickade han enligt brittiska Metro ut en bild av sig själv firandes ett mål under VM 1994 med texten: ”Vad har ni uppnått i era liv?”

Hans kaxiga budskap kom dock att bli ett bakslag. Uppmärksamma följare uppmärksammade nämligen att legendaren bredvid bilden hade en flik internetporr öppen.

Stoichkov tog snabbt bort bilden men kunde ändå skämta med kollegan, tillika tidigare mexikanske landslagsmålvakten, Felix Fernandez om bilden.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.