Premier League

Chelsea planerar segerparad

Av: 

Fredrik Jönsson

FOTBOLL

Jämnt i tabellen – flera viktiga matcher återstår.

Men Chelsea har redan börjat planera för titelfest.

Enligt Daily Mail har klubben skickat ut 55 000 brev till privatpersoner och företag i närheten av Stamford Bridge.

Klicka på brevet för större format.

Semifinal i Champions League och tvåa i Premier League - Chelsea har två titlar inom räckhåll den här säsongen. Och redan nu har klubben börjat planera för en segerparad.

Chelsea har skickat ut 55 000 brev till privatpersoner och företag i områdena i närheten av hemmaarenan Stamford Bridge.

”Ge er en tidig varning”

Där upplyser klubben folket om en eventuell segerparad med ett stort firande. Paraden kommer att äga rum den 25 maj och starta klockan 15.00.

”Vi skriver till er för att ge er en tidig varning om en eventuell segerparad ifall Chelsea är framgångsrikt i jakten på titlar i Premier League och Champions League”, står det i brevet.

”För att planera en parad behöver vi följa polisens råd. De är oroliga att ett spontant firande, om Chelsea skulle vinna titlar, skulle vara svårt att kontrollera och störande för invånarna som bor i området”.

Två poäng bakom Liverpool

I Champions League väntar ett dubbelmöte med Atlético Madrid. Vid seger är det final i Lissabon den 24 maj för Londonklubben.

Chelsea har samlat ihop 75 poäng i Premier League, två färre än serieledaren Liverpool. Fyra ligamatcher återstår för lagen. Manchester City är trea med 71 poäng, laget har dock fem matcher kvar den här säsongen.

”Samtidigt som vi önskar Chelsea all lycka, inser vi att det finns en del återstående hinder kvar den här säsongen. Vi lovar att meddela våra planer så snart vi kan”, står det i brevet.

I maj 2012 firade Chelsea med fansen på gatorna i London, då hade klubben vunnit Champions League och FA-cupen.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Premier League