Feyenoord i möte med Guidettis pappa

Uppgifter: Vill köpa svenske anfallaren i sommar

Guidetti under tiden i Feyenoord.
Guidetti under tiden i Feyenoord.

Feyenoords sportchef Martic van Geel har träffat John Guidettis pappa.

Enligt Voetball International vill den holländska klubben köpa anfallaren i sommar.

– Vi drack en kopp kaffe, säger van Geel.

I januari månad gick John Guidetti på lån till Stoke från Manchester City. Men tiden på lån har varit långt från en succé och den svenske anfallaren har ännu inte fått starta någon match. I stället har det blivit sex inhopp, och totalt 59 minuters spel.

Men i Holland har man inte glömt bort Guidettis succésejour på lån till Feyenoord säsongen 2011/12 då han gjorde 20 mål på 23 matcher.

Algemeen Dagblad rapporterar i dag att Johns pappa Mike Guidetti dök upp på Feyenoords hemmaarena De Kuip nyligen för att träffa sportchef Martin van Geel.

”En fin relation”

Van Geel bekräftar mötet med Mike Guidetti men vill ta ner förväntningarna.

– Nej, det finns inga planer. Vi har bara en fin relation med familjen Guidetti. Mike var i närheten och vi drack en kopp kaffe, säger sportchefen till Algemeen Daglad.

Enligt trovärdiga Voetball International är dock Feyenoords mål att locka tillbaka Guidetti till klubben på permanent basis som ersättare till nuvarande skyttekungen Graziano Pelle, som ser ut att lämna till sommaren. Guidetti uppges kosta drygt 20 miljoner kronor.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN