Zlatan störd över fotografering

FOTBOLL

Landslagskollegan Larsson: Jag vet ingeting om något bråk

Foto: ilsknar till Zlatan Ibrahimovic fotograferades, tillsammans med flera andra svenska landslagsspelare, på ett café i Bremen på tisdagen. Anfallsstjärnan gillade inte uppvaktningen från fotografen och markerade verbalt sitt missnöje. Till vänster, Christian Wilhelmsson.

BREMEN. Zlatan Ibrahimovic uppges ha snäst åt en fotograf efter att ha blivit fotograferad under landslagets lediga dag.

Henrik Larsson var med vid tillfället:

– Jag vet ingenting om något bråk, så ser inte jag på saken. Om du är ute så kommer du att fotograferas, det är så det fungerar.

Foto: Zlatans lediga dag. Landslaget var ledigt, då tog Zlatan Ibrahimovic och några av de övriga spelarna en tur ned i centrala Bremen.

Landslagsledningens beslut att helt skippa tisdagsträningen efter varningsklockor om att spelarnas ligger på en för hög belastning innebar att dagen istället blev en fri dag.

Några av spelarna spelade golf, andra flanerade runt i Bremens stadskärna.

I samband med att Zlatan Ibrahimovic, Olof Mellberg, Christian Wilhelmsson, Henrik Larsson och Mattias Jonson tog en fika nere på stan blev de fotograferade av flera svenska fotografer – och Zlatan ska då ha blivit upprörd över att störas under privat tid.

Mattias Jonson till TT:

– Jag personligen har inga problem med att bli fotograferad när jag är på stan, det tycker jag man kan bjuda på. Men var och en får ju ha en egen uppfattning.

FOTNOT. Zlatan Ibrahimovic har själv inte kommenterat händelsen