Mourinho upprörd efter matchen

FOTBOLL

Portugisen missnöjd med domarnas insats

Foto: Mourinho var inte nöjd med domarna.

Cristiano Ronaldos frispark tog på Yoann Gourcuffs arm när han stod i muren. Det tycker åtminstone José Mourinho som inte kan förstå att det inte blev straff.

– Det finns misstag man inte kan acceptera, säger han.

Real Madrid har fortsatt svårt mot Lyon i Champions League. Gårdagens möte lagen emellan slutade 1-1, vilket får anses vara ett bra resultat för Real Madrid trots allt.

Lagets tränare José Mourinho känner sig hoppfull inför returmötet om två veckor.

– Vi kommer inte att vara rädda. Vi är inte rädda för historien eftersom att vi skriver ny historia, säger han på en presskonferens.

Trots att tränaren kände sig tillfreds med resultatet fanns det ändå saker som störde honom.

"Kan avgöra mötet"

Portugisen blev upprörd och skällde ut den tyske domaren Wolfgang Stark efter att denne missat en, enligt Mourinho, solklar straff. Strax innan 0-1-målet brände stjärnan Cristiano Ronaldo av en frispark som träffade på Yoann Gourcuffs arm.

– Jag var 45 meter bort och kunde se det. Han (Stark) var fem meter ifrån och hade alla sina assisterande domare, ändå kunde han inte se det. Jag förstår inte. Det kan fortfarande avgöra mötet, jag hoppas bara att det inte gör det, säger José Mourinho efter matchen.

Portugisen är medveten om att domaren inte kan se allt under en match. Men det här misstaget tyckte han var oförlåtligt.

– Det är svårt att vara domare, man gör misstag i en match på grund av trötthet eller slöa reaktioner, dessa misstag får vi acceptera. Men det finns misstag vi inte kan acceptera, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM