”Ronaldo på jakt efter ny superlägenhet”

avKristopher Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Uppgifter: Köper EN TILL – skvallrar om nästa flytt?

1 av 4
Lägenheten är 343 kvadratmeter stor. Foto: dollylenz.com

Cristiano Ronaldo ryktas kontinuerligt vilja avsluta sin fotbollskarriär i USA.

Nu uppger TMZ att superstjärnan är på väg att köpa en Trump Tower-lägenhet i New York för 197 miljoner kronor.

Cristiano Ronaldo fortsätter att etablera sig i USA. Amerikanska TMZ uppger idag att Real Madrid-stjärnan är på väg att köpa en lägenhet i Trump Tower för 23 miljoner dollar, motsvarande drygt 197 miljoner kronor.

Det blir i så fall portugisens andra lägenhet i byggnaden. I augusti tidigare i år köpte han en en 232 kvadratmeter stor lägenhet för 158 miljoner kronor i byggnaden.

Michael Jackson bodde i lägenheten

Men när en ännu större lägenhet, på den 63:e våningen, blivit tillgänglig uppges Ronaldo nu vara intresserad av att uppgradera sig själv.

Den nya lägenheten är enligt TMZ 343 kvadratmeter stor och tidigare bebodd av Donald Trumps föräldrar. Även Michael Jackson ska ha bott i lägenheten under en period.

TMZ uppger att Ronaldos representanter bokat en visning för Real Madrid-stjärnan.

30-årige Ronaldo har kontrakt med Real Madrid till sommaren 2018. Därefter kan det bli spel i USA. Sports Illustrated har tidigare uppgett att stjärnan lockas av spel i såväl Los Angeles som i New York.

”Kommer gärna”

Cristiano Ronaldo har själv uttalat sig om MLS i en intervju med ligans hemsida som gjordes år 2012. Då hyllade han ligans utveckling.

– Den är på väg i rätt riktning men kan fortfarande bli bättre. Om jag kan bidra så vore det roligt. Jag kommer gärna hit (till USA) och spelar en vacker dag, sa han då.

Inför den här säsongen har storstjärnor som Steven Gerrard, Frank Lampard och Andrea Pirlo flyttat till andra sidan Atlanten för spel i den amerikanske högstaligan.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM