Åtvidabergs FF

Kan lämna Atlético och Tottenham för Åtvid

Av: 

Robert Rosén

FOTBOLL

Åtvidabergs FF kan vara nära två nyförvärv. Klubben uppger på sin hemsida att Tottenhams Ruben Lameiras ska träna med klubben och enligt FotbollDirekt.se är Atlético Madrids Mario Jelavic nära en övergång.

Åtvidaberg fortsätter att leta efter förstärkningar inför den allsvenska starten och på sin hemsida skriver de att Ruben Lameiras ska träna med klubben. Den 20-årige portugisen spelar för tillfället med Tottenham Hotspurs U21-lag.

– Ruben Lameiras ska prova med oss några dagar, vilket förhoppningsvis leder till att vi lånar honom under 6 månader. Ruben är en mittfältare som kan spela både centralt och på kanterna, skriver Åtvidabergs sportgrupp på hemsidan.

Affär till Holland strandade

Vidare skriver Åtvidaberg att en övergång till Holland strandade i januari och att det är därför som klubben fått chansen att låna in portugisen.

På sin hemsida meddelar Åtvidabergs FF även att de kallar till en pressträff under tisdagen - där de betonar att det inte handlar om Ruben Lameiras.

Var nära Manchester City

Enligt FotbollDirekt.se ska Åtvidabergs FF vara nära Mario Jelavic från Atlético Madrid. Den kroatiske anfallaren som representerar Atlético Madrids tredjelag kommer till Sverige under måndagskvällen och läkarundersöks under tisdagen. Klarar han av den så kommer han enligt FotbollDirekt.se skriva på ett tvåårskontrakt.

21-årige Jelavic var under 2013 nära en övergång till Manchester City. Denna ska dock ha spruckit på grund av arbetstillståndet.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Åtvidabergs FF