Ronaldo nätade direkt i premiären

FOTBOLL

Real Madrid imponerade inte i ligapremiären.

Men Karim Benzema och Cristiano Ronaldo såg till att det blev en 2-0-seger mot Córdoba.

– Vi är inte på topp, säger tränaren Carlo Ancelotti.

Förväntningarna är skyhöga på Real Madrid den här säsongen. Det redan stjärnspäckade laget har förstärkts med Toni Kroos och James Rodriguez.

Men under försäsongen har Real inte imponerat. Inte en enda seger under träningsmatcherna och i spanska supercupfinalen mot Atletico Madrid i fredags blev det en 0-1-förlust.

Inför ligapremiären mot har Real tappat anfallsvapnet Ángel di María och det var ingen bländande fotboll superlaget visade upp mot nykomlingen Córdoba.

Benzema utbytt

Karim Benzema, som byttes ut till förmån för Sami Khedira i det andra halvleken, spräckte visserligen nollan i den 30:e minuten när han nickade in ledningsmålet, men så mycket mer hade Real inte att bjuda på.

Båda lagen fick ett mål bortdömt för offside och det var inte förrän i slutminuten när Cristiano Ronaldo stänkte in 2-0-målet som Realfansen kunde andas ut.

– Vi var trötta. Vi spelade för tre dagar sedan och det är inte enkelt att gå direkt tillbaka till match efter så lite vila. Med det sagt tycker jag att vi kontrollerade matchen, säger Carlo Ancelotti enligt Fotball España och fortsätter:

– Vi är inte på topp. Vi måste få upp farten. Men jag är säker på att det kommer att komma med tiden.

Det var Ronaldos 255:e mål i Realtröjan i sin 250:e match.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga