Raiola: ”Zlatan kan återvända till Italien”

FOTBOLL

Agentens flört med förra klubben – kan återförenas med Balotelli

Foto: Blir det en flytt tillbaka till Italien?

Zlatan Ibrahimovic lämnar PSG.

Nu öppnar agenten Mino Raiola för en flytt tillbaka till Milan – för att bilda anfallspar med Mario Balotelli.

– Om Balotelli hade haft Zlatan Ibrahimovic huvud hade Lionel Messis Ballon D’Or-samling varit lite mindre, säger Raiola.

Zlatan Ibrahimovics framtid är fortsatt ett frågetecken.

Det mesta tyder på att 34-åringen lämnar Paris Saint-Germain när kontraktet löper ut i sommar.

I stället har det talats om en flytt till England och Premier League där Manchester United, Arsenal och Chelsea nämnts som de mest intresserade av svenskens signatur.

Men nu öppnar agenten Mino Raiola dörren för en flytt tillbaka till Italien.

I en intervju med italienska modetidningen GQ, som plockats upp av Corriere della Sera, berättar Raiola om möjligheterna för en flytt tillbaka till Milan.

– Zlatan kan återvända till Italien och Milan. Tanken på att återvända till Milano finns alltid i hans tankar, säger Raiola till modemagasinet.

Vidare berättar Raiola att ”många förslag” kommit in under de senaste veckorna och att hans klient är upprymd över tanken att spela i Premier League vilket han saknar på meritlistan.

”Hyllar”

Men intresse från Milan, och även Juventus, finns enligt rapporterna och tanken är att Ibrahimovic ska ersätta Carlos Bacca som ryktas till Premier League.

Raiola jobbar även för att klubben ska köpa loss en annan av hans spelare, Mario Balotelli, från Liverpool – och skickar samtidigt en hyllning till Ibra.

– Om Balotelli hade haft Zlatan Ibrahimovic huvud hade Lionel Messis Ballon D’Or-samling varit lite mindre, säger Raiola.

Ibrahimovic och Balotelli spelade tidigare tillsammans i Inter mellan säsongerna 2007 och 2009.