Ordnade hemresa och biljett åt supportern

FOTBOLL

Reste från Sierra Leone till England - matchen blev inställd

1 av 3

Manchester United-supportern Moses hade rest från Sierra Leone för att se gårdagens match, som blev inställd.

Klubbens supporterförening har agerat genom att betala en hemresa – och ordna en FA-cupbiljett åt honom.

Foto: Skärmdump från BBC.

Såväl Manchester United som Bournemouth har meddelat att supportrarna som köpt biljetter till den inställda matchen mellan lagen kommer bli fullt återbetalda. Förutom det kommer de även få gå gratis på den uppskjutna matchen. För Manchester United innebär beslutet, enligt BBC, en kostnad på 35 miljoner kronor. Någonting som beror på Old Traffords höga publikkapacitet.

Senarelagd hemresa

Det är dock inte enbart klubbarna som agerat. Även Manchester Uniteds officiella supporterförening har valt att hjälpa en supporter. BBC rapporterar att supportern Moses rest 480 mil - från Sierra Leone till Manchester - för att se matchen.

– Det här är första gången i mitt liv som jag skulle se Manchester United live, så hände det inte, sade Moses enligt BBC.

Supporterföreningen har nu betalat en senare hemresa åt Moses, så han ska kunna se matchen.

Gratis bussresa

Förutom det har de även ordnat biljetter till lördagens FA-cupfinal mellan Manchester United och Crystal Palace, åt honom.

Den uppskjutna matchen spelas i morgon klockan 21:00, förutom återbetalning av biljetterna och gratis inträde till morgondagens match har Bournemouth meddelat att de erbjuder supportrarna en gratis bussresa till Manchester.

ARTIKELN HANDLAR OM