TALANDE TYSTNAD

FOTBOLL

Succé – sen nobbade Sebastian Larsson pressen: Blir kvar i Birmingham mot sin vilja

Foto: ”Strålande” Sebastian Larsson fick bra betyg av Birmingham-managern Alex McLeish för sin insats mot Norwich.

NORWICH. Mål med skallen – men inte mål i mun.

En Sebastian Larsson i storform nickade in Birminghams ledningsmål mot Norwich, men efteråt valde han att totalnobba hela pressen.

Det är en tystnad som väcker frågor.

Har ”Bissen” fortfarande ett litet hopp kvar om att bli köpt av en Premier League-klubb innan transferfönstret stänger i morgon?

Eller är han helt enkelt bara grymt besviken över att Birmingham inte släpper honom för de uppemot 85 miljoner kronor som klubben erbjudits?

Mycket spekulationer

För det sistnämnda talar det faktum att Sebastian inte bara vägrade att låta sig intervjuas av Birminghams lokalpress i går, han ville heller inte göra något uttalande för The Blues egen hemsida på nätet. Sådant är ovanligt.

Sportbladet var på plats på Carrow Road i Norwich, men den normalt så tillgänglige Sebastian ville alltså inte prata med någon.

– Det har varit så mycket spekulationer om hans framtid på sistone, det är säkert därför han valt att lägga locket på. Vi kan inte se någon annan anledning, sa mediaansvariga i Birmingham.

Blir ingen affär

Sebastians pappa Svante till Sportbladets i går:

– Jag har fått information i kväll som säger att det inte blir nån affär. Han vill egentligen inte spela i Birmingham, men han tycks bli kvar där ändå.

Svante meddelade också att Seb haft det ”lite svårt att fokusera hundra procent på fotbollen när han hellre hade varit i Premier League”.

I så fall var det ett sensationellt framträdande av Eskilstunagrabben på Carrow Road.

Han visade sin stora betydelse för Birmingham genom att nicka in James McFaddens frispark – och slet stenhårt hela matchen.

– Det var en strålande avslutning av Larsson, sa Birminghams manager Alex McLeish.

ARTIKELN HANDLAR OM