Tar timeout

avJonatan Fast, Victor Melander

FOTBOLL

AIK:s mittfältsstjärna Dulee Johnsson tar en timeout

Stjärnan var hemma från träningen i morse – och spelar inte mot Elfsborg i morgon.

– Vi har insett att Dulee just nu behöver mer fokus på rehabiliteringen, säger sportchefen Ola Andersson till klubbens hemsida.

AIK hade sin sista träning inför matchen mot Elfsborg, då saknades mittfältsstjärnan Dulee Johnson.

– Dulee Johnsson är hemma av en anledning som jag ska kommentera på hemsidan senare i eftermiddag, säger Rikard Norling.

Vid 12.45 la AIK ut sin officiella trupp på hemsidan. Ingen Dulee och Ola Andersson förklarade varför.

- Vi har insett att Dulee just nu behöver mer fokus på rehabiliteringen och inte kan kombinera detta med fotbollen. Därför kommer han inte att spela i morgondagens match, säger Andersson.

Dulee Johnsson har haft personliga problem under året och genomgår just nu en rehabilitering i klubbens regi. Det är fortfarande osäkert när Johnson kan vara tillbaka igen.

Vi följer noga Dulees rehabilitering och kommer löpande bedöma hans tillgänglighet, säger AIK:s sportchef Ola Andersson.

Tränare Rikard Norling har tagit ut en trupp på hela 20 man.

- Spelare är och kommer alltid att vara otillgängliga av olika skäl, men jag kan bara säga att det känns bra inför morgondagen och att vi har många bra ersättare på mittfältet, säger Norling.

Förutom Dulee Johnson saknades även Bojan Djordjic, Kenny Pavey, Jorge Anchen och Patrik Karlsson från träningen på Skytteholm.

ARTIKELN HANDLAR OM