Freddies hemliga fest i natt

FOTBOLL

125 special- inbjudna gäster firade Ljungbergs 25-årsdag i Varberg

Fredrik Ljungberg fyllde 25 år 16 april.

Festen höll han i går - på kryckor.

125 specialinbjudna festade hela natten i Varberg.

Foto: Det blev fullt ös hela natten i Spegelsalen på hotellets andra våning.

Festen var mycket hemlighetsfullt arrangerad.

Huvudspersonen själv anlände tidigt på söndag eftermiddag till Varberg tillsammans med yngre brorsan Filip, 20, i en BMW cabriolet.

Sedan droppade gästerna in en efter en eller i olika grupperingar till det fullbokade Stadshotellet i Varberg där många även sov över efter festen på kvällen.

Landslagskompisarna Patrik och Daniel Andersson anlände med en stor låda som såg ut att innehålla något drickbart, förmodligen finare viner.

Själva festen i Spegelsalen på stadshotellets andra våning inleddes vid 19-tiden och pågick sedan långt in på natten med inhyrda vakter för att hålla oinbjudna och nyfikna borta.

Fick tårta i Arsenal

Arsenal och svenska fotbollslandslagets mittfältsstjärna Fredrik Ljungberg fyllde 25 år redan i mitten av april i samband med att Sverige mötte Norge i en landskamp i Oslo. Det blev inget större firande då.

- Kanske får jag lite pommes frites till maten, sa Ljungberg med ett leende inför landskampen och födelsedagen. I Arsenal får vi en tårta när någon fyller, men har vi match dagen efter brukar vi inte få äta av den.

På grund av det hektiska spelschemat som sedan ledde till en dubbel, liga- och cupseger för Arsenal, har hela tiden Ljungberg fått skjuta på födelsedagsfesten och tårtätandet.

Sedan kom ett VM i vägen - och en skada för Fredrik Ljungberg.

Förra lördagen opererades han i höften av en av världens ledande kirurger inom området, Richard Villar, i Cambridge, England.

Därför hoppade huvudpersonen själv omkring på kryckor i går på festen och tog det allmänt lugnt.

I dag på morgonen inledde han nämligen rehabiliteringsträningen.

Medan flera av festens gäster fortfarande låg och sov.

Michael Wagner