Chelsea FC

Chelseas stjärna avslöjad på dejtingapp

Av: 

Jonatan Pinheiro Diamant

FOTBOLL

Jorginho lämnade flickvännen och den nyfödde sonen hemma i London.

Sedan dök Chelseas stjärna upp på en dejtingapp i Miami.

– Jag blev chockad eftersom jag läst tidigare att han har en flickvän, säger en kvinna som ”matchade” med Jorginho till The Sun.

Jorginho, 30, har några starka säsonger bakom sig på fotbollsplanen.

Straffspecialisten vann Champions League med Chelsea förra våren och följde upp det med att bli Europamästare med Italien.

Utanför planen är det mer stormigt för Jorginho som 2020 skilde sig från sin fru Natalia Leteri efter åtta år och kort därefter blev tillsammans med den irländska singer-songwritern Catherine Harding.

I september förra året fick stjärnparet sonen Jax och vid årsskiftet la Catherine Harding ut en bild på Jorginho i sociala medier och önskade gott nytt år.

Jorginho (mitten).

För Jorginho har det nya året inletts med en resa till Miami tillsammans med lagkamraterna samtidigt som Premier League har uppehåll. Då har han också passat på att ladda ner dejtingappen ”Raya”, rapporterar The Sun.

Jorginho hittad på dejtingapp

En kvinna som semestrade i staden ”matchade” med Jorginho och delade med sig av bilderna från profilen där han skrev att han var en fotbollsspelare på besök från London.

– Jag blev chockad eftersom jag läst tidigare att han har en flickvän, säger kvinnan till The Sun.

Profilen på dejtingappen var sammankopplad med Jorginhos officiella Instagram-konto.

– Hans profil är full av bilder på honom när han spelar för Chelsea och Italien. Det är en bild där han är barbröstad i en pool. Våra profiler matchade men jag pratade inte med honom eftersom jag visste att han var i ett förhållande.

ANNONS

Jackpot på Europatipset – 6 miljoner i potten! Spana in kupongen och gå för 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

LÄS VIDARE

Fagerlund: Fotbolls-England på väg att urarta

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Chelsea FC

Premier League