”Tio man i försvaret”

FOTBOLL

Läsarna presenterade sin taktik på Eftersnack i kväll

”In med bollen i mål.”

Det är det enkla receptet på vinst mot England, enligt signaturen VM-bulan, som tyckte till på Eftersnack i kväll. Enkelt, men sant.

Det fanns dock de som kom med mycket längre och riktigt djupgående analyser.

Den stora frågan på Eftersnck i kväll var naturligtvis om Zlatan ska spela mot England eller ej. Om hur bra han är just nu rådde det delade meningar om bland inläggen på kvällens Tyck till.

Så här lät några av dem:

”Att Zlatan ska behöva skada sig för att Lagerbäck ska våga plocka bort honom.. Sa ju att dom skulle bänka honom mot Paraguay. Så rätt.Allbäck skapade massor.. IGEN. Passen till Ljungberg hade inte ens Zlatan haft en tanke på.Egot själv! Tack Allbäck. Hoppas Allbäck tar chansen igen mot England.”, skrev Sune.

Signaturen Hasse höll inte med: ”Zlatan är ju den bästa spelaren i det svenska landslaget, att ens jämföra allbäck med han är skrattretande, se bara på deras karriärer...PLIINNNG folket...Zlatan är skadad enda anledningen till att han ej presterat som vi är vana vid...*Bortskämda*.”

”Sveriges anfall lär ju inte bli bättre av en skadad spelare ur form.nä,in med nån ung målhungrig forward som jagar boll och inte bara lunkar.zlatan är bra men när man spelar världens bästa klubb och tjänar mkt pengar har han inte nåt att kämpa och visa upp sig för som en yngre och mer okänd spelare.”, skrev Jakob Ingemansson.

”Knäcka England jojo”

Svaren på dagens huvudfråga, hur vi ska kunna knäcka England i morgon, var varierande. Så här lät några:

”Det finns bara en bra strategi för att vinna matchen mot England. Det är att använda Kim Källström från start.”, skrev Niklas Johansson.

Signaturen Kin Kallstrom hade en solklar strategi: ”Vi ska ge dom samma mynt..Tråkig jäkla Wimbledon fotboll..Hårt försvar..Långbollar..Sen när dom är så uttråkade som bara engelsmän kan vara, så chockkontrar vi och drar in fyra fem mål.”

”Sveriges försvarsspel är inte det bästa..alltför mycket öppna ytor på sveriges planhalva. England kommer att ta nytta över detta.. måste täcka luckorna...och göra mål! kom igen nu sverige.”, skrev Rebecca.

”Knäcka England jojo.... Inte lite styva i korken är svenskarna. 3-0 minst till England och då med mersmak. Kan bli respass, vilket inte skulle förvåna.”, skrev sippoa.

Fler inlägg kan du läsa nedan.