Rooney ångrar beslut

FOTBOLL

"När jag tänker på det nu, hur fel hade jag?"

Manchester Uniteds stjärnanfallare Wayne Rooney, 25, var på väg bort från klubben i oktober.

Nu hoppas han att alla kan glömma det som har varit.

– Jag är klubben trogen till 100 procent. Vi är ett steg närmare finalen i Champions League och har en stark position i ligan, säger han.

Foto: Nöjd. Rooney skrattar och ler igen.

Kaos rådde i toppklubben Manchester United i oktober när lagets stjärnanfallare Wayne Rooney meddelade att han önskade att lämna Alex Ferguson och United.

Vilken nästa klubbadress skulle bli visste ingen, men 25-åringen ville bort från Old Trafford.

Men efter några dagar ändrade sig Wayne Rooney och skrev i stället på ett saftigt kontrakt med den röda Manchester-klubben.

– När jag tänker på det nu, hur fel hade jag? Jag medgav det och bad om ursäkt och jag har försökt att bevisa det för Manchester Uniteds supportar. Jag känner att jag gör det nu, säger han till Sky Sports.

Nyckelroll i laget

När skandalrubrikerna susade kring Wayne Ronney led även hans prestationer på plan, men efter årsskiftet har anfallaren hittat tillbaka till gammal god form.

Och 25-åringen ångrar att han begärde en övergång.

– Jag hoppas att jag bevisar det genom mina prestationer. Jag förstår uppenbarligen att jag gjorde ett misstag, säger han till Sky Sports.

Anfallaren själv är inte förvånad över att han har börjat prestera på plan igen.

– Jag är mycket lyckligare med mitt liv och nöjdare med sättet jag spelar. Jag är väldigt tacksam för supportrarna som har hjälpt mig genom det här och jag är väldigt nöjd med min form igen, säger han till Sky Sports.

På 24 ligamatcher har Wayne Rooney gjort tio mål och elva assist för serieledaren.

ARTIKELN HANDLAR OM