Klart: Viktor Elm till Kalmar FF

avFredrik Jönsson

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: BILDBYRÅN

Bröderna Elm har återförenats i Kalmar FF.

I kväll presenterades Viktor vid en presskonferens.

– När Rasmus flyttade hem blev det en annan känsla. Då blev jag nästan avundsjuk att de två spelar ihop, säger 29-åringen på en presskonferens enligt barometern.se.

Rasmus, David och Viktor Elm förde Kalmar FF till SM-guld 2008. Efter det splittrades bröderna, som flyttade till olika klubbar de nästföljande året.

I kväll återförenades bröderna.

David Elm flyttade tillbaka 2013, Rasmus anslöt i januari och på en presskonferens i kväll presenterades Viktor. Han har skrivit på för fyra år med KFF.

– Det har funnits en hel del intresse och jag har varit öppen för äventyr någon annanstans. Men det jag sökte kom aldrig, och så tog Thomas (sportchefen) kontakt med mig på allvar och berättade hur det är i Kalmar och sa hur sugna de är på att få hem mig. Och till slut tyckte jag det kändes riktigt bra, säger Viktor Elm.

29-åringen har spelat för Heerenveen och AZ Alkmaar de senaste åren. Det blev två cuptitlar i Holland för Viktor Elm.

”Kommer bli en viktig spelare”

Det har spekulerats i en återförening i några månader.

– Vi får hem en stark och bra spelare. Han är i full matchform och i tävlingsspel. Jag välkomnar Viktor jättemycket till vårt lagbygge. Han kommer att bli en viktig spelare, säger tränaren Peter Swärdh på presskonferensen.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM