Zlatan Ibrahimovic

Milan fruktar hans ilska

Av: 

Jennifer Wegerup

Kristoffer Bergström

FOTBOLL

"Alla här är oroliga för vad Ibrahimovic kommer att säga"

Klockan 15.00 i dag håller Milan andan.

Klubben fruktar att Zlatan Ibrahimovic kommer att välja första presskonferensen med PSG för att vädra sitt missnöje över hur han har behandlats.

– Vi vet att han är arg på hur Milan har agerat mot honom och att han inte förlåter lätt, säger en kontakt i Milan till Sportbladet.

Foto: Ger svar på tal Silvio Berlusconi sa förra veckan att han sparat 1,4 miljarder på att sälja Thiago SIlva och Zlatan till PSG. I går skrev Corriere dello Sport att den svenska superstjärnan är ursinnig över behandlingen från Milan. Klockan 15.00 håller Zlatan och PSG presskonferens.

Under vintern upprepade Zlatan Ibrahimovic att han trivdes i Milan och kunde tänka sig att avsluta karriären där. Men i maj var något förändrat i tonen.

Scudetton gled mot Juventus och Zlatan framstod som mer besviken på sin klubb.

– Jag kommer att respektera kontraktet, men klubben har inga pengar att köpa spelare för, sa han.

Förra veckan hävdade ägaren Silvio Berlusconi att han sparar in 1,4 miljarder kronor på att sälja Ibrahimovic och Thiago Silva till PSG. I går skrev Corriere dello Sport att svensken är ursinnig över behandlingen.

"En klubb utan framtid"

Enligt den italienska tidningen förstår inte Zlatan varför han på kort tid gått från ”stjärna” till oönskad”. Följden, fruktar klubben, är att han pratar ut om frustrationen när världen lyssnar.

Första tillfället är i dag klockan 15.00, då PSG har pressträff.

– Alla här är oroliga för vad Zlatan kommer att säga. Vi vet att han är arg på hur Milan agerat mot honom och att han inte förlåter lätt, säger en kontakt i Milan till Sportbladet.

Det är ännu inte bekräftat att Ibrahimovic kommer att delta på pressträffen, men med tanke på att han är i Paris är det rimligt. Enligt Sportbladets uppgifter hoppas Milan att deras förre spelare tonar ner historien och bara blickar framåt.

– Om han inte är direkt kritisk mot klubbledningen och tränare Allegri så lär han i alla fall säga att det är en klubb utan framtid och pengar, hans ord lär inte göra gott för klubbens prestige, säger en kontakt.

"Handlar om pengar"

Milan-experten Carlo Pellegatti på Mediaset säger till Sportbladet att det inte är riktigt rättvist hur det framställts som att Zlatan såldes på grund av att han blev för besvärlig.

– Allt handlade om pengarna. Milan ville bli av med hans lön. Det hade inte spelat någon roll om han varit en ängel, säger Pellegatti.

BYTER ZLATAN UPP SIG NÄR HAN GÅR FRÅN MILAN TILL Franska PSG?

SÅ TYCKER LÄSARNA!

Chuaib Barakat Ska bli kul att utforska den franska ligan Ibrahimooooooooovic.

Roberth Carlos Karlsson

Jaha, då var man PSG-fan nu då!:) Vi följer dig överallt, och hoppas du lyckas. Du är vår hjälte, nu och alltid! Vi som älskar dig kommer alltid vara fler än de som hatar dig! Zlatan for staty någonstans!

Daniel Hellberg

Zlatan mot en ny ligatitel - i nytt land... eller så kan det bli pannkaka av allt! ;)

Blagoj Dimov

Vi önskar Zlatan till all lycka till PSG och föra laget till EOUROPA mästare i fot- boll.

Annica Gustavsson

Gladast är nog Zlatans Helena! =) Vem skulle inte vilja bo i Paris?! =) Lite korrekturläsning skulle väl inte skada? Han ska väl genomgå en läkarundsökning, och inte genomföra den?! Men kul var den! =)

Dicksam Loreen Man

"Här vill jag bli bäst i världen...." Det citatet har jag hört många gånger i samband med Zlatan. Funderar på att tippa AC Milan som Champions Leauge vinnare. Någon som vet var man kan göra detta?

Camilla Åhlander

Kära Zlatan, du kommer inte att bli besviken på Paris, je te le jure!

Akram Ayad

Det är Zlatans fru som bestämmer vart Zlatan ska spela, vill hon till Paris så flyttar dom till Paris. ;)

Fredrik Andersson

Har Zlatan själv haft något att säga till om här!?

Fick han själv välja så hade han sannolikt valt att stanna i Milan. Nu kunde han inte välja själv, att lämna blev därmed det enda rimmliga alternativet.

När övergången så blev klar så måste han givetvis hålla huvudet högt och säga sig vara "väldigt glad". Frågan är om han verkligen är det!??

Henrik Hägglundt

Forza PSG! nöjd supporter.

Robert Damjanovic

Helvete också! Franska ligan?!?! Kom igen... snart allsvenskan? Ogilla...

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Fotboll

/

Zlatan Ibrahimovic

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Zlatan Ibrahimovic

Silvio Berlusconi

Thiago Silva

AC Milan

PSG, Paris Saint-Germain FC