Här börjar jakten på revanschen

FOTBOLL

Efter flopparna - nu tränar Beckham hårt vid Elton Johns lyxvilla i Frankrike

Foto: BLICKAR MOT NÄSTA SÄSONG Efter förlusterna för Real Madrid och det engelska landslaget har David Beckham nu börjar marschen upp mot toppen igen. Den målmedvetna träningen genomför i franska Nice, nära Elton Johns villa som familjen Beckham bor i. Fotbollsstjärnans två livvakter lär också få bättre kondition...

LONDON

Av alla komma-i-form-tips som dräller över oss i dessa dar måste det finnas ett som är överlägset:

Bli livvakt åt David Beckham!

Foto: Beckham tränar fullt synlig för turister.

Med den beslutsamhet och revanschlusta som Becks visar upp under sin pågående semester har de det inte lätt, killarna som följer superstjärnans alla steg.

Det är tidigt upp på morgonen och hårda löppass uppför de branta backarna i franska Mont Boron, nära Nice.

Som ni ser på bilderna här ligger inte Beckham på latsidan.

Han, hustrun Victoria samt sönerna Brooklyn och Romeo befinner sig just nu hemma hos Elton John på den franska rivieran.

Syndabock i England

Familjen är ditbjuden eftersom deras eget semesterhem i Bergamon, inte långt därifrån, håller på att renoveras. Enligt brittisk press har sällskapet Beckham "en fantastisk tid" runt poolen vid Sir Eltons enorma palats.

Men livet är inte bara en njutning för Real Madrids engelska fotbollsikon.

Efter semestern med Victoria i Marocko, där paret firade sin femte bröllopsdag, har det varit stenhård träning som gäller.

Beckham gjorde ett mycket mediokert EM-slutspel i Portugal och har, som varande lagkapten, utsetts till den största syndabocken för Englands kvartsfinalsorti.

Efter turneringen kröp det fram att han varit i avsevärt sämre fysisk form än vad omgivningen haft en aning om.

Beckham själv skyllde på Real Madrid, medan Real Madrid menade att det var hans eget fel.

Vieira på gång till Real

Den missade straffen mot Portugal - hans andra straffmiss i turneringen och den tredje i rad i landslaget - var kulmen på ett problematiskt år för honom, både fotbollsmässigt och privat.

Men nu ger han alltså sina livvakter fullt jobb när han kliver upp tidigt på morgonen och kör hård konditionsträning.

Becks vet att han kommer att ha allas ögon riktade på sig när han återvänder till Madrid och anmäler sig för tjänstgöring. Några halvdana insatser kommer inte att accepteras. Beckham måste nu visa att han är värd sina miljoner och en plats bland alla andra galacticos i den spanska superklubben.

Real Madrid tolererar inte ännu en misslyckad säsong, och processen att förstärka laget ytterligare pågår för fullt. En av de storstjärnor som jagas är Arsenals fransman Patrick Vieira, och trots att Arsenal vägrar förhandla om honom hävdar spanjorernas nya ledning att det bara är en fråga om tid - och pengar - innan Vieira tar en plats på Reals redan stjärnspäckade mittfält.

David Beckham, 29, måste nu visa att han fortfarande är en superstar på fotbollsplanen, och han sägs brinna av revanschlusta.

När löpträningen i förrgår var avslutad fann han sig förresten i ett nytt bekymmersamt läge: Grindarna till Elton Johns hem var låsta, så Beckham fick klättra över staketet till paparazzifotografernas förtjusning.

"Over the bar again", retas engelska tidningar - och syftar på den missade straffen mot Portugal.

FÖRRA SÄSONGEN FYLLD AV MISSAR

Peter Wennman