Familjerna ansluter till EM-lägret i Båstad

FOTBOLL

... men lagkaptenen Ibrahimovic får inget besök

BÅSTAD. I dag anländer spelarnas familjer till Båstad.

Men Zlatan Ibrahimovic får vara utan sina närmaste.

Enligt vad Sportbladet erfar ansluter inte sambon Helena Seger till EM-lägret. 

Inför EM 2012 hade spelarna under sitt läger på Gotland sina familjer på besök. Det var uppskattat av spelarna och under pågående läger i Båstad kommer spelarna kunna umgås sina familjer.

Fruar, sambos och barn kommer till Hallandskusten under torsdag eftermiddag och stannar till lördag. På söndag spelar Sverige genrep mot Wales på Friends Arena.

Seger kommer inte till Båstad

Avbrottet betyder mycket för spelarna.

– Det är skönt att bryta av fotbollstänket. Att få några sköna kvällar med familjen och känna sig lite mer hemma. Vi ska vara med varandra så länge så jag tror inte att det går att skärma in sig helt, säger mittfältaren Albin Ekdal som också uppskattade onsdagens lerduveskytte.

– Det var kul, det var första gången som jag gjorde det. Jag var i toppen där, men det var några som var vassare. Berg och Kujovic var riktigt vassa...

Merparten av spelarna får besök och har under fredagen en ledig eftermiddag. Enligt vad Sportbladet erfar kommer dock inte Zlatan Ibrahimovics sambo Helena Seger eller barnen Maximilian och Vincent, som fortfarande går kvar i skolan i Frankrike.

ARTIKELN HANDLAR OM