Gareth Bale tröstäter – burgare och chips

FOTBOLL

Världsstjärnan avslöjar metoden för att glömma Wales tunga förlust mot England

Svidande förlust mot England.

Nu avslöjar Gareth Bale sin metod för att glömma nederlaget:

Skräpmat.

– Vi hade en trevlig efterrätt också, jag åt pannkakor med nutella, säger den walesiske världsstjärnan enligt fourfourtwo.com.

Wales–England var ett brittiskt stormöte.

Och Gareth Bale själv chockade engelsmännen när han sköt 1–0 efter en frisparksprojektil.

Det såg länge ut som att Wales också skulle få med sig poäng från mötet med "storebror", men i den 92:a (!) frälste Daniel Sturrige England med sitt 2–1-mål.

Tungt, tungt för Wales – förstås.

Men efter den hjärtskärande förlusten valde det walesiska landslaget att släppa på tyglarna. Enligt fourfourtwo.com avslöjar Gareth Bale hur han och lagkamraterna valde att gå till väga för att glömma nederlaget.

"Verkar ha hjälpt oss"

De åt skräpmat.

– Efter matchen blev vi mycket besvikna, särskilt eftersom vi förlorade på det sättet, säger Bale.

– Så dagen efter bestämde vi oss för att gå ut och äta lunch. En trevlig måltid, vi fick komma bort från hotellet och fick ett miljöombyte, fortsätter Bale.

Han beskriver sin måltid:

– Hamburgare och chips verkar ha hjälpt oss. Det är bra att få en förändring och det lättar upp allas humör. Vi hade en trevlig efterrätt också, jag åt pannkakor med nutella. Jag vet inte vad det blir om vi besegrar Ryssland, men definitivt något trevligt.

Bra utgångsläge

Wales har en bra chans att ta sig vidare till åttondelsfinal. Vid seger slutar nationen tvåa i gruppen, kan också vinna densamma, och vi förlust kan det ändå räcka till avancemang.

De möter Ryssland i den avslutande matchen samtidigt som England och Slovakien möts. England leder gruppen på fyra poäng, Wales är tvåa med Slovakien, båda tre poäng, och Ryssland är sist på en poäng.

– Vi har nationen bakom oss som vanligt och vi ska göra allt för att gå vidare, avslutar Bale.

ARTIKELN HANDLAR OM

Wales

England