”Känner sig sviken – planerar utstädning”

avKristopher Karlsson

Uppgifter: Wenger gör om ryggraden i laget

1 av 2 | Foto: GETTY IMAGES
Wenger.

Arsene Wenger känner sig sviken av sina spelare och planerar en enorm utstädning av truppen i sommar, uppger Daily Mirror.

Enligt tidningen drömmer Arsenal-tränaren om en väldigt annorlunda startelva till nästa sommar.

50 talanger som ska ta över världen

Arsene Wenger har haft en tuff andra halva på säsongen. Hans Arsenal har tappat ligaledning och rasat ner till tredjeplats med 11 poäng upp till succélaget Leicester. Samtidigt har hans lag blivit utslagna ur både FA-cupen och Champions League – och det ser ut att bli en titellös säsong.

Delar av supporterskaran är mer rasande än någonsin tidigare – speciellt med tanke på att det är Leicester och ärkerivalen Tottenham som parkerar ovanför Arsenal i Premier League.

Ifrågasätter sig själv

Och i dag uppger Daily Mirror att Wenger känner sig sviken av sina spelare och planerar en rejäl utstädning av truppen i sommar.

Enligt Mirror är fransmannen fast besluten om att vara kvar som Arsenal-tränare nästa säsong men samtidigt är han frustrerad över hur ligaspelet kollapsat. Mirror uppger att han ifrågasätter sig själv och huruvida truppen är tillräckligt mentalt stark.

De ryker

Enligt tidningen vill Arsenal bygga om ryggraden av laget och spelarna som är på väg att försvinna inkluderar Alex Oxlade-Chamberlain, Mikel Arteta, Tomas Rosicky, Mathieu Flamini, Per Mertesacker och Kieran Gibbs.

Aktuella att ersätta uppges vara Southamptons Victor Wanyama, Toni Kroos, Pierre-Emerick Aubameyang, John Stones och Zlatan Ibrahimovic.

Wenger har de senaste åren varit försiktig vad gäller att skaka om i sin trupp, men denna gång har han sett fansens raseri och drömmer enligt Mirror om en ny startelva.

50 talanger som ska ta över världen