’Mourinhos mål: Ta Zlatan till PL’

FOTBOLL

Uppgifter: Ska ha hört av sig till svensken

Foto: Zlatan och Mourinho hade en period ihop i Inter.

Missnöjet med van Gaal i Manchester United kan ta Zlatan Ibrahimovic till Premier League.

Enligt uppgifter till franska le10sport har den möjlige ersättaren José Mourinho redan hört av sig till svenske stjärnan.

Det är ryktenas halvår för svenska superstjärnan. Med ett kontrakt som går ut till sommaren är 34-åringen hett villebråd för de som vill göra en smart affär.

Real Madrid har varit återkommande på tapeten, även rykten om jättebud från Kina har cirkulerat. Men nu skriver franska le10sport att Premier League ändå kan bli destinationen.

Louis Van Gaal har inte lyckats som förväntat i Manchester United och tidningen är en av många som pekar ut José Mourinho som högst trolig ersättare på posten.

De skriver vidare att portugisen redan hört av sig till sin tidigare adept i Inter, Zlatan Ibrahimovic, för att betona att han vill se svensken centralt i sitt framtida United-anfall.

Inleda nästa säsong

José Mourinho fick sparken från Chelsea i december. I förra veckan var han i Singapore på PR-turné och kommenterade då sin framtid.

– Sanningen är att jag inte har något jobb, och just nu är jag nöjd med att vara utan jobb. Om jag måste återvända i morgon kommer jag att göra det. Men det känns alltid bättre att vänta, inte ha bråttom, att vara lugn och vänta på rätt flytt. Och jag tror att det bästa för mig att inleda nästa säsong med en ny klubb, sa Mourinho.

ARTIKELN HANDLAR OM