La Liga

Ronaldo missar VM-kvalmatcherna

FOTBOLL

Efter mycket om och men bekräftade Portugal på tisdagen det som Real Madrid redan sagt – Cristiano Ronaldo kan inte spela playoffmatcherna i VM-kvalet i fotboll mot Bosnien-Hercegovina.

Enligt Real Madrid kan inte Cristiano Ronaldo spela med Portugal under det kommande landslagsuppehållet. Men den spanska storklubben släppte på tisdagen ändå iväg stjärnan till Portugal för att landslagsläkarna skulle få titta på hans skadade fot.

Efter undersökningen konstaterades att stjärnan inte är spelklar.

– Spelaren är inte i tillräckligt bra skick för att träna med laget inför playoffmatcherna, sade det portugisiska fotbollsförbundet.

Skadade sig i september

Ronaldo skadade foten i slutet av september och förvärrade skadan när han spelade i VM-kvalmatchen mot Ungern den 10 oktober. Sedan dess har han inte spelat, men förbundskaptenen Carlos Queiroz tog, mot Real Madrids vilja, ändå med honom i truppen till VM-playoffmatcherna mot Bosnien-Hercegovina den 14 respektive 18 november.

TT

ANNONS

Se alla matcher från Serie A och La Liga på C More. Beställ här!

Extern länk från C More

Beställ här

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Fotboll

/

La Liga

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

La Liga