Serie A

Milan redo att betala 124 miljoner för Beckham

Av: 

Daniel Sjöberg

FOTBOLL

”Han har varit avgörande”

Nu gör Milan ett nytt försök att köpa loss David Beckham.

Nu reser klubbens direktör Umberto Gandini till Los Angeles för att diskutera med Galaxy.

Enligt rapporter har han rätt att erbjuda 10 miljoner pund, motsvarande 124 miljoner kronor, på engelsmannen.

– Jag hoppas att Milan kan köpa loss honom, säger storstjärnan Kaká till SporTV.

Turerna kring David Beckhams vara eller icke vara i Milan bara fortsätter oavsett hur kraftfullt LA Galaxy förklarar att spelaren inte är till salu längre. Beckham själv har åter sagt att han vill stanna. Nu ger sig Milan-kompisen Kaká in i diskussionen. Han var till en början inte så övertygad om ikonen Beckhams storhet som spelare, men säger nu att han har ändrat uppfattning.

– Kanske var det ett marknadsföringsknep i börrjan. Men i dag är sanningen att han är viktig. Han är en spelare som i de senaste matcherna har varit väldigt avgörande med passningar och mål, säger brasilianaren.

Beckham till LA

Beckham har inte bara tagit en plats i startelvan utan även imponerat med sina insatser. Nu vill Kaká att Milan köper loss engelsmannen innan låneavtalet går ut den 9 mars.

– Jag hoppas att Milan kan komma överens om en affär så och skriver ett permantent kontrakt eftersom han är en spelare som kan hjälpa oss nu och under de kommande säsongerna, säger han.

Och såväl Milan som Beckham tänker uppenbarligen försöka. Det rapporteras nu att Becks själv reser till Los Angeles på fredag för att försöka hitta en lösning och på tisdag följer Umberto Gandini efter för att försöka hitta en lösning. Enligt medieuppgifter har han rätt att erbjuda 124 miljoner kronor för engelsmannen.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte Champions League i höst – skaffa ditt CMore-konto här

C More

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Serie A