Giggs: Man United saknar inte Ronaldo

Tunga tider: då ger Man United-ikonen svar på tal

Skadeproblemen är stora i Manchester United – som är inne i en tung period i Premier League.

Men veteranen Ryan Giggs, 36, hävdar trots det att klubben inte saknar Cristiano Ronaldo.

– Ska jag vara ärlig så har jag inte märkt någon skillnad sedan han lämnade, säger Giggs till The People.

Manchester United-ikonen Ryan Giggs.
Manchester United-ikonen Ryan Giggs.

Manchester United är med i toppen av Premier League, men är inne i en tung trend då skador, främst på spelare i backlinjen, har ställt till det. Laget har en 0–3-förlust mot Fulham och en 0–1-förlust mot Aston Villa i färskt minne.

Giggs: Därför saknar vi inte Ronaldo

Och nyligen förlorade man också prestigemötet med Chelsea med 0–1. Men klubbens veteran, 36-årige Ryan Giggs som nyligen förlängde sitt kontrakt med ett år, säger trots bekymren att laget inte saknar superstjärnan Cristiano Ronaldo som lämnade för Real Madrid.

– Cristiano är en av de bästa spelarna i världen, men jag måste vara ärlig och säga att jag inte har märkt någon skillnad sedan han lämnade. Vi består inte av en spelare, säger Giggs i The People.

”Alla visste att Ronaldo ville spela för Madrid”

– Alla visste att Cristiano ville spela för Madrid, och när han fick chansen tog han den, säger Giggs som också öppet förklarar att Ronaldo aldrig var ”United i hjärtat”.

Giggs fortsätter:

– Men det finns inga hard feelings. Varför skulle det? Han är en av de bästa som jag har spelat med och en riktigt bra kille. Vi visste att han skulle lämna en dag. Jag kan bara önska honom lycka till.

Nästa Premier League-match för Manchester United är bortamötet med Hull City 27 december.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN