Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic fortsätter karriären

Zlatan Ibrahimovics framtid är oviss.

Nu uppger Calciomercato-journalisten Daniele Longo att den svenske 40-åringen bestämt sig för att köra en säsong till – så länge han inte tvingas till en knäoperation.

Följ ämnen i artikeln

Milan och Zlatan Ibrahimovic har vunnit Serie A. Med ett utgående kontrakt i sommar är frågan om svensken kan tänka sig att fortsätta sin spelarkarriär.

40-årige Ibrahimovic har än så länge inte gett något direkt besked om framtiden.

– Detaljerna kommer att komma ut snart och då kan jag prata om det, sa svensken till TV4 efter att ligatiteln säkrades.

Nu kommer nya uppgifter från Italien. Calciomercato-journalisten Daniele Longo skriver att Ibrahimovic bestämt sig för att köra en säsong till, men att det hänger på en kommande läkarundersökning.

Opererades förra sommaren

Longo rapporterar att Milans anfallsstjärna kommer genomgå en läkarundersökning inom kort som kommer visa ifall han behöver genomgå en knäoperation. Ibrahimovic har framför allt haft problem med sitt vänstra knä, vilket bland annat ledde till en operation i juni förra året.

Ifall det visar sig att en ny operation inte är nödvändig kommer Zlatan att spela vidare i minst ett år till – men det är ännu inte bekräftat ifall det blir i Milan eller i en annan klubb.

Ibrahimovic tackade nyligen nej till Sveriges kommande Nations League-samling på grund av skadeproblemen han dragits med.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.