Malmö FF

Avslöjar: Cibicki nära Leeds

Av: 

Per Bohman

Linn Nordström

FOTBOLL

Pawel Cibicki är nära att lämna Malmö FF.

Enligt Sportbladets uppgifter har Leeds lagt ett bud på 15 miljoner kronor.

– Det stämmer att det finns ett bud på Pawel och att förhandlingar pågår. Mer än så vill jag inte kommentera, säger agenten Nochi Hamasor.

Den 23-årige anfallaren dominerade stort under den allsvenska våren. Sedan sommaren och framåt har formen dalat något och Pawel Cibicki är noterad för 5 mål på 18 allsvenska starter för de allsvenska serieledarna.

Bud på 15 miljoner

Nu går dock tiden i moderklubben Malmö FF mot sitt slut för Cibicki. Sportbladet kan avslöja att Leeds United just nu förhandlar med Malmö FF om att köpa loss anfallaren vars kontrakt löper ut i årsskiftet 2019/2020. Enligt Sportbladets uppgifter ligger budet på runt 15 miljoner kronor.

– Det stämmer att det finns ett bud på Pawel och att förhandlingar pågår. Mer än så vill jag inte kommentera, säger agenten Nochi Hamasor.

Kan bli lagkamrat med Jansson

Klassiska engelska storklubben Leeds ligger för tillfället i Championship men satsar hårt för att nå Premier League. Om affären går i lås kommer Cibicki få dela omklädningsrum med en gammal kompis. Tidigare lagkamraten från Malmö FF, Pontus Jansson.

ANNONS

Streama alla matcher i Allsvenskan hos Discovery+ här!

Extern länk från Discovery+

Skaffa konto

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Fotboll

/

Malmö FF

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Malmö FF

Pawel Cibicki

Leeds United AFC

Allsvenskan i fotboll