Officiellt: Astrit Ajdarevic till Akropolis

”Hade inte skrivit på annars...”

Han bröt kontraktet med Djurgården.

Nu är Astrit Ajdarevic klar för superettanlaget Akropolis.

– För mig handlar fotboll om glädje vilket jag får ut i en sådan miljö, säger 30-åringen.

I början av februari avslöjade Sportbladet att Akropolis förhandlade med Astrit Ajdarevic.

Sent på onsdagskvällen presenterades mittfältaren.

Akropolis IF välkomnade mig med öppna armar. Under hösten var jag klubblös och behövde någonstans att träna. Jag känner många i Akropolis sedan tidigare och sökte mig således till klubben. Akropolis är en liten, men otroligt fin förening, säger Ajdarevic till klubbens sajt.

Intresset minskade

Astrit Ajdarevic tog timeout från fotbollen i juli, och tränade sedan på egen hand fram till att han och Djurgården kom överens om att bryta kontraktet.

– Under den perioden minskade mitt intresse för fotbollen. För mig kommer min familjs välmående alltid i första hand och det fanns mer angelägna ärenden utanför fotbollsplanen.

Nu väntar alltså spel i superettan.

– Akropolis har tillräckligt med kvaliteter för att kunna vara och kommer vara en toppkandidat i superettan. Jag hade inte skrivit på ifall jag inte trott på Akropolis. Med en fysisk och possessionbaserad fotboll kommer vi tillsammans ta Akropolis vidare mot nya höjder, säger mittfältaren.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.