Kramfors-Alliansen

Petter Magnusson och Sebastian Rolandsson målgörare i Järpens seger

Av: 

Sportbladets textrobot

FOTBOLL

2–0 (1–0) vann Järpen med på bortaplan mot Kramfors-Alliansen i division 3 mellersta Norrland i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Petter Magnusson och Sebastian Rolandsson.

– En tung förlust där vi absolut inte kommer upp i normal kapacitet. Vi förlorar alldeles för många närkamper och får inte igång anfallsspel på det sätt som vi vill. Vi måste helt enkelt kunna prestera mycket bättre än det vi gör idag, tyckte Kramfors-Alliansens tränare HenricKarlsson, efter matchen.

Järpens tränare Petter Magnusson:

– En otroligt fin seger där vi vågade och ville mer än motståndarna. Vi bestämde gemensamt igår på vår sista träning inför matchen att vi skulle vinna med 0-2 och så blev det. En fantastisk moral och lagvilja, nu väntar en skön bussresa hem till Jämtland.

Nästa motstånd för Kramfors-Alliansen är Delsbo. Lagen möts lördag 8 augusti 14.00 på Delsbo IP. Järpen tar sig an Anundsjö hemma söndag 2 augusti 15.00.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Kramfors-Alliansen

Järpens IF

Fotboll