Maradona förnekar plastikoperation

avKristopher Karlsson

FOTBOLL

Nya bilder på Diego Maradona har lett till stor uppståndelse i Argentina och uppgifter om att legendaren genomgått en plastikoperation.

Nu dementerar 54-åringen att han opererat sig.

Diego Maradon i venezuelansk tv i måndags.

Argentinske fotbollslegendaren Diego Maradona är alltjämt en hjälte en hemma i Argentina och engagerar fortfarande den fotbollstokiga befolkningen.

Under och efter karriären har livet utanför fotbollsplanen varit föremål för rubriker. I flera år kämpande han med drogmissbruk, något som såg honom avstängd under VM i USA 1994 när han testade positivt för efedrin.

Medverkade i tv-program

Den senaste månaden har rubrikerna handlat om en ryktad plastikoperation. Argentinska Primicias Ya var först med att rapportera att Maradona genomgått en ansiktslyft.

Efter ett tv-framträdande i Venezuela hos tv-programmet De Zurda under måndagen har ryktena fått ny fart. Argentinska tidningen Diario Uno uppmärksammar bilderna och uppger att ansiktslyftningen är ett faktum.

Bilderna på den "nye Maradona” har skapat stor uppmärksamhet i Argentina och legendaren kände sig tvungen att dementera att han opererat sig i en kort kommentar till Diario Veloz.

– Nej, jag har inte gjort något ansiktslyft, säger 54-åringen.

ARTIKELN HANDLAR OM