Ronaldos Johnny Bravo-dygn i USA

avPatrik Brenning

FOTBOLL

Fått nytt smeknamn efter semestern

1 av 10
Bildmontage från tyska Bild

Om Cristiano Ronaldo återvänder till England, och Manchester United som det ryktas om, gör han det med ett nytt smeknamn.

Detta efter portugisens Johnny Bravo-dygn i Miami.

De europeiska fotbollsligorna har avslutats för säsongen och många av spelarna vilar nu ut under sina välbehövliga semestrar. Ett populärt resmål är USA där superstjärnorna inom fotbollen fortfarande är relativt okända. En av de som frekvent valt landet som semesterplats är Cristiano Ronaldo.

Nytt smeknamn

I år har portugisen styrt skutan till Miami. Men redan innan 28-åringen lade till i hamn igen med sin yacht hade hade lyckats skaffa sig ett nytt smeknamn.

Ronaldos nya look med ett par gula shorts, blonderat hår, solglasögon och minst sagt vältränade kropp fick brittiska Daily Mail att fråga sig om Ronaldo är ”verklighetens Johnny Bravo”?

”Ett ungt muskelberg”

Johnny Bravo är en tecknad serie producerad för Cartoon Network. Så här beskrivs serien på engelska Wikipedia:

”Serien kretsar kring ett ungt muskelberg vid namn Johnny Bravo som har en Pompadour-frisyr och en Elvis Presley-röst och har en framfusig kvinnojagande personlighet. Handlingen kretsar vanligtvis kring att han försöker få en kvinna, som han jagar genom hela avsnittet, att falla för honom. Han får ofta stryk eller blir ställd av sitt mål eller sina kamrater, eller blir sviken av dem i slutet”.

Hur slutade då Ronaldos Johnny Bravo-dygn i Miami? Jo, enligt bildinflödet från paparazzi-fotograferna med en middag på egen hand i stadens centrala delar. I sann Johnny Bravo-stil.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga