Premier League

Tidningen tar på sig alla förluster

Av: 

Patrik Brenning

FOTBOLL

Skyllde formen på pressen – nu svarar de

Newcastles usla formen har fått fansen att vända managern Alan Pardew ryggen.

Efter att Pardew nu skyllt protesterna på den lokala pressen fick Sunday Sun nog.

I en sympati-handling tar tidningen på sig alla Newcastles förluster under 2014.

Sunday Sun i dag.

Efter fyra raka förluster och allmänt dålig form 2014 har Newcastle dalat till nionde plats i Premier League. Nu har fansen tröttnat på managern Alan Pardew.

Supportrar protesterade öppet mot managern under 0-1-förlusten mot Stoke på lördagen. Något Pardew efter matchen skyllde på den lokala pressen.

”Tidningarna har förstört för oss”

– Jag tycker att tidningarna här uppe i nordöst har förstört för oss den här veckan. De har jagat oss och har stängts av från arenan och det reflekterades på fansen i dag, sa 52-åringen enligt Sky Sports.

Newcastle har det senaste året fört ett öppet krig mot tidningarna i området. I maj portades Daily Telegraph efter att de avslöjat en spricka i omklädningsrummet och i oktober stängdes The Chronicle, The Journal och Sunday Sun av från matcherna efter att ha bevakat en protestmarsch arrangerad av Newcastles fans.

Portade från arenan

I februari skrevs Sunday Express till listan sedan de påstått att klubbens ägare övervägde att sparka Pardew. Efter managerns senaste öppna attack mot pressen har Sunday Sun fått nog.

I söndagens tidning tar de på sig alla Newcastles förluster under 2014. Sunday Sun tar även ansvar för Pardews skallning på Hulls David Meyler som kostade Newcastle-managern en avstängning på sju matcher.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Premier League