”Han förtjänar inte att bära vår tröja”

FOTBOLL

Fiorentina rasar mot Berbatov – som kan hamna i Fulham

1 av 4

Fiorentina var väg att värva Dimitar Berbatov, 31, från Manchester United.

Men när kontraktet skulle skrivas på var bulgaren som bortblåst.

– Vi är glada över att han inte kom till oss. Han förtjänade inte vår stad eller att bära vår tröja, skriver Fiorentina på sin hemsida.

Fiorentina trodde att man hade värvat Dimitar Berbatov efter att ha kommit överens med Manchester United tidigare under onsdagen.

Berbatov satte sig på planet mot Florens, uppger Sky Sports. Men vad som hände sedan är oklart.

Klart är i alla fall att Berbatov inte är klar för Fiorentina. Däremot har Juventus visat intresse – men det förefaller som att Berbatov kommer att välja Fulham.

”Arrogant beteende”

Låter det snurrigt? Det är det också.

– Under dagen hade den engelska klubben tillåtit spelaren att komma till Florens för läkarundersökning och för att skriva på kontraktet. Spelaren tog flyget hit tillsammans med sin agent, med flygbiljetter som Fiorentina betalat för. Men spelaren kom aldrig till Florens på grund av vårdslöst och arrogant beteende av andra klubbar, som inte har något att göra med fair play och idrottsetik, skriver Fiorentina på sin hemsida.

Juventus sportchef Beppe Marotta slår dock ifrån sig:

– Vi kontaktade Berbatov efter att han vägrat skriva på för Fiorentina. Men han föredrar att stanna i England på grund av familjeskäl, säger Marotta till Sky Sport Italia.

Nu är frågan om Berbatov skriver på för Fulham eller om en ny oväntad vändning är på gång.

ARTIKELN HANDLAR OM