Fotboll

Förre guldtränaren tar över Oskarshamn

FOTBOLL

Henrik Larsson får sparken och ersätts av Helsingborgs tidigare guldtränare Conny Karlsson. Ja alltså inte DEN Henrik Larsson, som tränar HIF, utan hans namne som fram tills nu tränat Oskarshamns AIK i division 1 södra.

– Haha, jag har faktiskt inte tänkt på det förrän du sa det nu, säger Conny Karlsson till sajten alltidfullsatt.se, som uppmärksammade det lustiga sammanträffandet.

För Karlsson, som ledde Helsingborg till guld 2011, handlar det om ett korttidskontrakt säsongen ut. Med fem omgångar kvar ligger Oskarshamn under kvalstrecket, men har bara en poäng upp till säker mark.

Även för den mer namnkunnige Henrik Larsson och Helsingborg är läget som bekant prekärt, och laget ligger just nu på kvalplats.

– Det är olyckligt att man hamnat där. Det är bara att hålla tummarna för att de spelar allsvenskt nästa år, säger Conny Karlsson.

TT

ANNONS EXTERN LÄNK

Vi har samlat upp kvällens hetaste fotbollsmatcher på Topptipset. Syna ligorna och hitta ditt system. Når du 8 rätt? | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Fotboll

/

Fotboll

LÄS VIDARE

Henke: Vi kommer börja scouta kvallag

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Fotboll