”Mourinho har ändrat sig om Zlatan”

FOTBOLL

Raiola ska vara orsaken

Foto: TT
Mourinho presenterades i fredags som ny tränare i United.

Samtal med Mino Raiola ska ha fått José Mourinho att ändra sig.

Istället för Zlatan Ibrahimovic ska Mourinho vilja ha in en yngre anfallare till Manchester United, det uppger The Times.

Nyckelpersonerna som skyddar och hjälper Zlatan

Runt om i Europa har medier varit eniga. Zlatan Ibrahimovic, 34, kommer spela i Manchester United nästa säsong. Till och med spelbolagen har valt att betrakta affären som klar, då de stängt ner möjligheten att spela på en affär.

Några som går mot strömmen - och menar att det inte kommer bli någon övergång till Manchester United för svensken – är The Times. Tidningen skriver att José Mourinho bestämt sig för att förstärka laget med tre stycken spelare av högsta klass - en anfallare, en central mittfältare och en mittback.

Samtal med Raiola ska vara orsaken

Gällande anfallsvärvningen ska Mourinho ha undersökt möjligheten att förstärka laget med Zlatan Ibrahimovic, 34. Enligt The Times ska dock samtal med Mino Raiola stoppat en affär. Tidningen skriver nämligen att Mourinho efter konversationer med agenten istället ska ha börjat leta efter en yngre anfallare i ”toppklass”.

De senaste dagarna har det ryktats om att alltfler lag gett sig in i jakten på Ibrahimovic. Då det kommit uppgifter om att såväl Milan som Tottenham ska vara ute efter anfallaren.