Avslöjar det här Ronaldos plan?

FOTBOLL

Stjärnan påstås vara på väg bort från Madrid

Förbereder Cristiano Ronaldo en flytt från Madrid?

Enligt Ok Diario har 31-åringen nu lagt ut både sitt eget och sin mammas hus till försäljning.

För nätta 46 miljoner kronor får du lyxhuset som jämförs med en säkerhetsbunker.

Så fick Ronaldo sin superkropp

Med säsongsavslutningen nära väntar också ett stekhett transferfönster till sommaren. Zlatan Ibrahimovic förbereder sin flytt från Paris samtidigt som rykten placerat Real Madrids Cristiano Ronaldo i PSG som svenskens ersättare. Nu får de som hoppas på det ytterligare uppgifter att lägga till sitt transferpussel.

Jämförs med en bunker

Enligt Ok Diario har Ronaldo nämligen bestämt sig för att sälja både sitt eget och sin mammas hus i exklusiva området La Finca i Madrid. För sin egen lyxvilla vill portugisen ha motsvarande 46 miljoner kronor samtidigt som hans mamma Dolores hus värderas till knappt hälften så mycket.

Ronaldo köpte sin bostad i slutet av 2010 för motsvarande 45 miljoner kronor. Villan har sju sovrum, nio badrum, åtta parkeringsplatser, en hiss, pool både inne och ute, en biograf samt ett gym och jämförs av Ok Diario med en bunker. Detta då huset ligger i exklusiva bostadsområdet Los Lagos med tre ingångar som patrulleras av vakter dygnet runt som förstärkning till kameraövervakningen och rörelsedetektorerna.

Kända fotbollsgrannar

Bland grannarna märks också andra kända fotbollsnamn som Fernando Torres, Gareth Bale, Sergio Ramos, Zinedine Zidane, Raúl, Diego Simeone och Guti. Bara underhållskostnaden per bostad i området uppgår till motsvarande 18 400 kronor per månad.

Ok Diario tolkar Ronaldos beslut som ett tecken på att stjärnan kan vara på väg bort från Real Madrid. Som ny potentiell klubbadress nämns, förutom PSG, också en återkomst till något av lagen i Premier League.

Så fick Ronaldo sin superkropp