Beckham räddas - av hypnotisör

FOTBOLL

Nu söker superstjärnan hjälp: Jag vet inte vem jag är

LONDON

David Beckham har vänt sig till en kändishypnotisör för att få rätsida på sitt fotbolls- och privatliv.

Och det sker efter ett gott råd från svärmor Jackie Adams.

Foto: David Beckham tar nu hjälp av en kändishypnotisör för att få bukt med alla sina problem.

Det är Englands största tidning Daily Mail som rapporterar om Beckhams nya grepp för att komma tillbaka till den han en gång var.

På och utanför planen.

Enligt vänner till David Beckham är han mitt uppe i en svår livskris och ska ha sagt:

- Jag vet inte längre vem jag är.

Källor nära Beckham säger även till Daily Mail att Beckham tror att han mist sin förmåga för att han förlorat kontakten med den arbetarklass han en gång kom från. Och att han tappat energi, har svårt att sova och ofta gråter.

Tumultartat år

Det senaste året har varit en tumultartad karusell där varumärket Beckham gått hand i hand med fotbollsspelaren Beckham och framför allt privatpersonen Beckham.

Enligt Daily Mail har Becks redan haft ett längre telefonsamtal med David McKenna, som gjort sig ett jättenamn genom att hjälpa flera kändisar på traven tidigare.

McKenna, 40, gammal dj, har på ett mycket smart sätt byggt upp ett imperium som i dag värderas till 140 miljoner kronor där nyckelordet stavas "självhjälp".

Och det är svärmor Jackie Adams som fick sin svärson att ta första kontakten. Det sker på tröskeln till det att David och Victoria nu i helgen firar sin femåriga bröllopsdag.

Den tuffa och frispråkiga Adams gick tidigare i veckan ut och försvarade Beckham och sin dotter Victoria mot alla påhopp efter Englands än en gång så traumatiska fall i ett fotbolls-EM, krönt av att lagkaptenen David Beckham missade sin tredje raka straff i engelsk landslagsdress.

Tidigare hjälpt Bruno

David McKenna har tidigare hjälpt boxare som Nigel Benn och Frank Bruno ur svåra kriser innan det till sist blev för övermäktigt för Frank Bruno, en gång Anders "Lillen" Eklunds överman i en EM-ring.

Bruno var bortom hjälp även för McKenna och fick läggas in för psykiatrisk vård.

McKennas främsta egenskap uppges vara att han är en ledande expert på positivt tänkande.

I så fall kanske inte heller Englands förbundskapten Sven-Göran Eriksson har något emot det hela.

Svennis anlitade ju i början av 80-talet den norske psykologen Willi Railo för att hjälpa Torbjörn Nilsson få ut allt det som alla visste att han hade inom sig som fotbollsspelare.

Leif-Åke Josefsson