Reportern tog miste på Jürgen Klopp – intervjuade dubbelgångare

Reportern Jonathan Swain rapporterade att han sett den tyske Liverpooltränaren Jürgen Klopp öldrickandes hoppa upp på en engelsk supporters rygg.

– Vilken skön snubbe, sade reportern i ett inslag, enligt The Mirror.

Det visade sig dock vara en dubbelgångare som reportern sett.

Flera medier har tagit bilder och videos på en festande Liverpool-klädd man bland de engelska fansen.

Reportern Jonathan Swain, som bevakade EM-åttondelen mellan England och Tyskland på Wembley i tisdags, var förvånad över beteendet hos den man som han uppfattade var Jürgen Klopp.

– Han gick runt där och småpratade med de engelska fansen. Efter matchen hoppade han till och med upp på ryggen på en av de engelska supportarna och drack en burk öl, ska Swain ha beskrivit Liverpooltränaren i ett inslag i TV-showen Lorraine, enligt The Mirror.

– Vilken skön snubbe, avslutade Swain inslaget.

Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp.

”Såg Elvis förra året”

Personen, som var klädd i Liverpoolkläder och såg väldigt glad ut, intervjuades av Swain – som också tog en selfie med ”Jürgen Klopp”.

Det var när den selfien publicerades på Twitter som sanningen kom fram.

Det var inte den tyske tränaren som intervjuats, utan någon mycket lik honom, vilket reaktionerna på sociala medier vittnar om. Några spekulerar i om reportern menar inslaget som ett skämt, medan andra skojar vidare.

”Det där är ingenting. Jag såg Elvis i Las Vegas förra året. Har bildbevis. I verkligheten har han en spansk accent..”, lyder en av läsarnas reaktioner på Twitter.

Allt om fotbolls-EM 2021 – följ matcherna live

Senaste nyheterna Spelschema Tabeller TV-tider Alla trupper & spelare

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.