Milan nobbar Tevez

FOTBOLL

Har inte råd med stjärnan

Carlos Tevez öppna önskan att lämna Manchester City har satt sprätt på diskussionerna.

Milan är en klubb som jagar en anfallare i januari – men enligt vicepresidenten Adriano Galliani är han inte aktuell som anfallspartner till Zlatan Ibrahimovic.

– Vi har inte råd, säger Galliani.

Carlos Tevez har med all tydlighet visat att han inte är intresserad av en fortsättning i Manchester City. I går skrev han ett öppet brev där han deklarerade att han önskar att lämna City så snart som möjligt – en inställning han inte ämnar rubba på.

Jagar ersättare

Spekulationerna om argentinarens nästa klubbadress är i full gång. Enligt spanska medier har såväl Barcelona som Real Madrid lämnat in en intresseförfrågan. Tottenham är en annan klubb som nämns i sammanhanget.

Milan har uppgetts jaga febrilt efter en anfallspartner till Zlatan Ibrahimovic redan när transferfönstret öppnas i januari då både Fillippo Inzaghi och Pato är skadade.

Men enligt klubbens vicepresident Adriano Galliani är inte Tevez aktuell.

280 miljoner

– Tevez är en jättebra spelare men Milan har inte råd med en sådan kostnad. Om vi hittar en forward som ser ut som en Milanspelare kommer vi värva honom, annars fortsätter vi med den truppen vi har, säger Galliani till Reuters.

Tevez prislapp uppges ligga kring 280 miljoner kronor.

ARTIKELN HANDLAR OM