”Försöker skapa dålig stämning”

FOTBOLL

Casillas om påstådda splittringen med Ronaldo

Efter uppgifter i spansk media att det skurit sig mellan Iker Casillas och superstjärnan Cristiano Ronaldo går nu målvakten ut på klubbens hemsida och dementerar alla interna bråk.

Casillas har pekat ut som upprorsledare i protesterna mot Ronaldo.

– Det finns folk som försöker skapa kontroverser och dålig stämning i laget när sanningen är en helt annan, säger Casillas.

Uppgifter i spansk media, framförallt de Barcelona-baserade upplagorna, har talat om en intern konflikt i Real Madrid. Cristiano Ronaldo påstås vara mer eller mindre utfryst av de spanska lagkamraterna som ska ha tröttnat på portugisens egoism och attityd.

Pekas ut som ledare

Iker Casillas har pekats ut som ledare av upproret mot lagkamraten men den spanske landslagsmålvakten förnekar nu att det skulle finnas en spricka.

– Det finns folk som försöker skapa kontroverser och dålig stämning i laget när sanningen är en helt annan. Cristiano och jag kommer väldigt bra överens. Vi är väldigt olika, men det betyder inte att vi är ovänner eller har konfrontationer. Tvärtom, säger Casillas till klubbens hemsida.

”Måste gå vidare”

Målvaktsstjärnan hävdar istället att stämningen i laget är mycket bra, trots den förnedrande förlusten mot Barcelona nyligen. Casillas uppmanar nu Real-spelarna att ignorera skriverierna.

– Det finns inga grupperingar eller splittringar här. Det är en fantastisk atmosfär. Vi är en ung grupp och vi kommer överens. Det är bra vibbar överallt. Vi måste gå vidare och inte bry oss om sådana här dumheter.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga