Vändningen kring Ghoddos - Amiens leder jakten

Publicerad:
Foto: Robert Henriksson/TT / TT NYHETSBYRÅN

FOTBOLL

Det har pratats om Rennes och Huesca.

Nu uppger FotbollDirekt.se dock att Amiens leder jakten på Saman Ghoddos.

– Jag måste säga att jag gillar deras ordförande men det betyder inte att vi är överens, säger Östersunds ordförande Daniel Kindberg till sajten.

Turerna kring Saman Ghoddos, 24, flytt från Östersunds FK har varit många. Det har bekräftats att franska Rennes fått ett bud accepterat och spanska Huesca hävdar i sin tur att de har ett avtal skrivet med 24-åringen.

Efter Östersunds förlust mot IFK Göteborg bekräftade ordföranden Daniel Kindberg att klubben fortsatt för diskussioner med flera klubbar.

Mottagit bud på 4 miljoner euro

– Vi har inget avtal med någon klubb utan för en öppen dialog med flera klubbar. Det handlar om fem och en halv klubb..., sa Kindberg till Sportbladet.

Enligt FotbollDirekt.se är det dock varken Rennes eller Huesca som är närmast en affär. Istället menar sajten att det är Amiens som leder jakten på Ghoddos och att Östersund mottagit flera bud omkring 4 miljoner euro.

Att förhandlingar pågår med Amiens bekräftas också av Daniel Kindberg.

”Kontaktade i stort sett varje dag”

– Jag måste säga att jag gillar deras ordförande men det betyder inte att vi är överens. Man ska också tänka på att vi i stort sett varje dag blir kontaktade av nya klubbar om hans namn, säger ordföranden till FotbollDirekt.se.

Tidigare under tisdagen gick Huescas VD, i en radiointervju med Cope, ut med att de tagit ärendet till Fifa - då de hävdar att där finns ett avtal.

Amiens slutade förra säsongen på en 13:e plats i Ligue 1 och har inlett den nya säsongen med två raka förluster. Tidigare i sommar lånade klubben in den svenske landslagsmannen Emil Krafth från Bologna.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.