Busquets säger ”apa” till Marcelo?

FOTBOLL

BARCELONA. Efterspelet till onsdagens Clásico fortsätter.

Ett klipp på Youtube visar hur Sergio Busquets viskar något till Real Madrids Marcelo under matchen.

I Spanien svämmar forum och sajter över av spekulationer att Barcelonaspelaren kallar brassen för ”apa.

Efter Clásico nummer tre har rivaliteten mellan Real Madrid och Barcelona kokat över.

Dagen efter match meddelade Barcelona att man anmält Real Madrid-tränaren José Mourinho till Uefa för anklagelserna om att katalanerna får specialbehandling av domaren och i förlängningen av Uefa.

Real Madrid svarade med att anmäla hela Barcelonas lag för osportsligt uppträdande under det första semifinalmötet i Champions League, där man hävdar att spelarna ”simulerade skador och aggressioner efter domslut för att sätta domaren ur spel”.

Under dagen cirkulerade också ett videoklipp på situationen då Real-spelaren Pepe blev utvisad för en stämpling av Dani Alves, något som i efterhand ser ut att vara en närkamp utan kroppskontakt.

På fredagen kom nästa komprometterande videoklipp för Barcelona ut på nätet, där mittfältaren Sergio Busquets under en matchsituation med Marcelo sätter handen för munnen och viskar något till Real Madrids brasilianske vänsterback som många i Spanien tolkar som ”mono”, spanska för "apa".

Inga kommentarer från klubbarna

Spanska tidningar baserade i Madrid, däribland mäktiga Marca, har under fredagseftermiddagen lanserat klippet på sina sajter med frågan: ”Vad säger Busquets till Marcelo?”.

Ingen av klubbarna har kommit med någon kommentar angående det inträffade och både José Mourinho och Pep Guaridola vägrade att svara på frågor angående matchen på dagens presskonferenser på varsitt håll i Spanien.

ARTIKELN HANDLAR OM