Nani: Marseille är svåra att spela mot

FOTBOLL

Att Manchester United är ett bra lag och måste göra bra ifrån sig i kväll är Nani, 24, medveten om. Marseille väntar i Champions League-åttondelsfinal.

– Du måste känna dig självsäker när du spelar för Manchester United, säger Nani.

Foto: Nani.

När Cristiano Ronaldo lämnade den engelska klubben sommaren 2009 lämnade han ett tomrum efter sig. Landsmannen Nani, 24, visade upp sina kvaliteter och har nu spelat till sig en viktig roll i sir Alex Fergusons lagbygge.

När klubben nu ställs mot Marseille är portugisen medveten om att det blir tufft.

– Givetvis är Marseille ett väldigt bra lag så vi måste göra vårt bästa för att slå dem och nå det bästa resultatet, säger han till goal.com.

Han känner även att det gäller att ta en match i taget och inte låta tankarna rusa iväg.

– Ibland behöver man tur för att nå finalen. Marseille är svåra att spela mot, därför måste vi fokusera på en match i taget.

Inte säker på Torres nytta

Manchester United har en ganska bekväm ledning i Premier League med fyra poäng ner till tvåan Arsenal. Förra säsongen misslyckades laget med att ro hem ligan då Chelsea var det starkare laget. Den här säsongen ser det bättre ut för Manchester-klubben.

– Jag hoppas att vi kan vinna, laget har gjort så väl ifrån sig hela säsongen. Vi ska göra vårt bästa för att behålla vår position, säger Nani.

En av de största konkurrenterna till ligatiteln är vanligtvis Chelsea, men London-klubben har haft några tunga månader och ligger nu långt efter. I ett försök att lösa krisen värvades Fernando Torres till klubben för en astronomisk summa.

– Torres är en fantastisk spelare. Visst blir det en kvalitetsförändring, men det behöver inte betyda att de kan spela bättre. Fotboll handlar inte bara om bra spelare. Det handlar om laget, säger Nani.

ARTIKELN HANDLAR OM