Här är Tottenhams nya lyxboende

1 av 4 | Foto: Tottenham

avPelle Strandman

FOTBOLL

En hel säsong utan hemmaplan.

Men till hösten blir det desto mer bekvämt för Harry Kane, Christian Eriksen och övriga i Tottenham Hotspur.

Förutom en ny arena kan nu klubben presentera bilder på spelarnas nybyggda lyxboende.

White Hart Lane är sedan ett år tillbaka historia – och i väntan på att den nya arenan ska bli färdig i nordöstra London har Tottenham tvingats spela samtliga av sina hemmamatcher på Wembley under den gångna säsongen.

Trots det lyckades Spurs ta en Champions League-plats och kan nu se fram emot att fortsätta spela i turneringen i sitt nya hem till hösten.

Och förutom en arena med en kapacitet på 62 000 åskådare kan laget dessutom glädja sig åt ett nybyggt lyxigt spelarboende i anslutning till träningsanläggningen i Enfield.

Klubben har på sin hemsida presenterat fotomaterial av det pampiga komplexet och av bilderna att döma ser det ut som att truppen ska kunna trivas ordentligt.

Brasilien först att flytta in

Förutom 40 övernattningsrum för spelare och ledare har laget bland annat tillgång till en flådig restaurang med öppet kök, ett stort rum med en gigantisk bildskärm och tv-spel avsett för vila och avkoppling, gym, yogastudio och ett minst sagt rymligt omklädningsrum.

Dessvärre för spelarna i Tottenham blir det dock ett annat gäng som får äran att inviga boendet.

På måndag flyttar nämligen det brasilianska landslaget in på anläggningen och blir i sin VM-uppladdning först med att utnyttja de lyxiga faciliteterna.

Ladda ner Sportbladets egna app du också 00:20

GRATIS! Ladda ner Sportbladets app i iPhone & Android.