Italienska tidningar: Zlatan gifter sig med Helena i maj

FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic ska gifta sig.

Efter bråket med Zebina, utvisningen mot Roma och stormen av kritik kommer nu även goda nyheter från Italien.

Enligt italienska uppgifter ska Zlatan och Helena Seger hålla bröllop i maj.

Foto: Snart äkta makar?

Zlatan Ibrahimovic och hans fästmö Helena kan vara på väg att gifta sig om drygt tre månader. Zlatans flickvän bor hos honom permanent sen i september i fjol och nu kan de vara på väg att bli äkta makar. Enligt italienska uppgifter ska paret gifta sig före VM. Maj är en av de populäraste månaderna bland brudpar. Flera tidningar, som Corriere della Sera, och sajter, bland annat italienska Sports Gossip, Sports Indiscreto och Sportsisland, uppger sen en tid att paret går i långt framskridna giftastankar.

Elva år äldre kvinna

Sports Gossip skriver:

"Zlatan Ibrahimovic har, i väntan på att förlänga sitt kontrakt med Juve, redan tagit ett stort steg: han ska ha bestämt sig för att slå till med bröllop med Helena Seger, hans elva år äldre flickvän. Enligt de senaste indiskretionerna ska bröllopsdatum vara bestämt till maj. Genast därefter är den svenske spelaren, som är i en klass för sig, upptagen med VM i Tyskland".

Sista omgången i serie A är den 14 maj då Juventus möter Reggina borta. Men om det fortsätter som i nuläget kommer klubben att vara klara ligavinnare redan innan dess.

- De två vill gifta sig efter ligaavslutningen, före VM. Men bröllopsresan får vänta till efter VM, det finns inte tid före, uppger en källa i Turin för Sportbladet.

Fira Alla hjärtans dag

Enligt de italienska medierna ska bröllopet äga rum i Sverige, i Zlatans och Helenas gamla hemtrakter, någonstans i Skåne.

Om mindre än två veckor är det Alla hjärtans dag, en högtid som firas ordentligt i Italien.

- De av Juves spelare som har fru eller fästmö brukar ta ut dem på romantiska middagar på Turins flottaste ställen, det ska bli intressant att se vart Ibrahimovic tar sin "sköna Helena", säger en källa.

Om de italienska uppgifterna stämmer kan han, som traditionen bjuder, räkna med en storslagen bröllopspresent från klubben.

Jennifer Wegerup

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A