Domen: ”Zlatan ser inte frisk ut än”

Zlatan Ibrahimovic har gjort fem inhopp efter sin knäskada.

Men förre Manchester United-spelaren Paul Parker är inte imponerad.

– Jag undrar hur frisk han är egentligen, säger Parker.

Zlatan Ibrahimovic, 36, gjorde i mitten av november comeback efter sin svåra knäskada i april 2017.

Då fick den svenske anfallaren en kvarts långt inhopp hemma mot Newcastle.

– Det känns speciellt. En ny dag, men samma kvalité. Jag är inte orolig, jag är inte alls orolig. Jag vet vad jag gör. Jag tränar hårt och offrar mycket. Jag är inte orolig alls, sa Zlatan efteråt.

”Kunde knappt hoppa”

Sedan dess har det blivit ytterligare fyra inhopp.

Det senaste i derbyt mot Manchester City – efter att ha tvingats stå över mötena med Arsenal och CSKA Moskva för ”att träna sitt knä” – men så här långt har Ibrahimovic inte övertygat.

Svensken är fortfarande mållös och förre Manchester United-spelaren Paul Parker tvivlar på om svensken ens är redo för spel.

– Mot City imponerade han inte alls. Han kunde knappt hoppa, vann ingenting i luften och blev av med bollen. Jag tror ingen Manchester United-supporter kan säga att det känns fantastiskt att ha honom tillbaka om han skulle ersätta (Romelu) Lukaku, säger Parker enligt ESPN.

”Ser inte frisk ut än”

Parker – med fem säsonger och två ligatitlar med United – tycker inte att Ibrahimovic övertygat alls i sin comeback.

– Jag undrar hur frisk han är egentligen. Han spelade aldrig några matcher för att testa knät innan han var tillbaka. Och det är inte samma sak med träning. En sak han aldrig gjorde mot City var att löpa i djupled, så alla är nu lite skeptiska eftersom han inte ser frisk ut än.

Manchester Uniteds nästa ligamatch spelas mot Bournemouth i morgon.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.